Riksveiene som ble til E18

Riksveiene som ble til E18 - Tore H. Wiik, Per Johansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore H. Wiik, Per Johansen
DIMENSJON
8,6 MB
FILNAVN
Riksveiene som ble til E18.pdf
ISBN
3510210182565

BESKRIVELSE

Dette er den første boka i serien Legendariske veier, den tar deg med på det første strekket i en veihistorisk reise, på riksveiene som ble til E18. I denne boka beskriver forfatterne i tekst og bilder de mange forandringer som skjedde med riksveiene gjennom 13 kommuner; fra Ørje ved svenskegrensen i øst til Drammen i vest. Med over 500 fotografier, kart og illustrasjoner beskrives vår tids tunge hverdagsstrekninger som står for de store transportmengde, nær sagt fra de tidligste tider frem til i dag. Boka retter seg ikke bare mot den transportinteresserte, her er også rikelig med stoff for den bilinteresserte og for de lokalhistroriske interesserte.

Når Staten bestemmer seg for å bygge ut riksveiene, som E18 og E134, så er det fylkeskommunene som må ta risikoen og stille opp som garantister. Det vil si risikoen for at bompengeinntektene ikke kommer inn slik man har forutsatt.

Kontrakten gjelder ... Dette er den første boka i serien Legendariske veier, den tar deg med på det første strekket i en veihistorisk reise, på riksveiene som ble til E18. I denne boka beskriver forfatterne i tekst og bilder de mange forandringer som skjedde med riksveiene gjennom 13 kommuner; fra Ørje ved svenskegrensen i øst til Drammen i vest.

RELATERTE BØKER