Prinsessens engler

Prinsessens engler - Notto R. Thelle | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Notto R. Thelle
DIMENSJON
4,18 MB
FILNAVN
Prinsessens engler.pdf
ISBN
7174678821323

BESKRIVELSE

Måtte det en prinsesse og hennes engler til for å få en debatt om den alternative spiritualiteten? spør forfatteren av denne boken, men registrerer at debatten i liten grad har hevet seg over det tabloide nivået. Må frontene være så steile? Og må debatten føres med så lite respekt for de andre? Forfatteren er opptatt av at troen må formes i en kontinuerlig dialog med andre religioner og livssyn. Hans viktigste samtalepartner har vært Østens religioner, men han har også vært opptatt av alternativ spiritualitet. Denne boken er en invitasjon til ettertanke og samtale mellom mennesker som søker mening og sammenheng i tilværelsen.

Se flere bøker fra Notto R. Thelle. De mest kjente englene er Gabriel som brakt Koranen til profet Muhammed, Israfil beskrives som engelen vil blåse i trompeten på dommedag, mens Azrail er kjent som dødsengelen.

Stein Akslen ... pressedekningen av prinsessens nyreligiøse virksomhet med hovedsakelig nettutgavene til VG og Aftenposten, Norges to største aviser, som materiale. Prinsessens engler mobiliseres for å oppfylle drømmer om det gode liv.

RELATERTE BØKER