På omveien hjem

På omveien hjem - Vilde Kamfjord | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vilde Kamfjord
DIMENSJON
10,70 MB
FILNAVN
På omveien hjem.pdf
ISBN
7891182969981

BESKRIVELSE

Vinner av Trollkrittet og Illustrasjonsprisen! - Hvor langt skal du?- Til Lillehammer.- Hva skal du der?- Jeg skal flytte dit.- Heldiggris.Og Lillehammer er dritlett. Det er siste stasjon. Da kan man ikke gå av feil, så ingen blir redd eller sint.Håper jeg.Jeg skal også dit. Jeg bodde der før. Det er der Ronald bor.- Da får vi følge hele veien, da! Det blir koselig.- Vi får se.Vinde har mye å fortelle da hun møter Britt på Lillehammer-toget. Om hvordan man løper fort med Cherrox, om det store vinduet hun er oppkalt etter, om Ronald i supermanndrakt, om mamma som dro til New York for å holde hodet kaldt.Når Vinde forteller, dukker det opp spørsmål. Men kanskje også noen svar?I en tekst kun bestående av dialog mellom et barn og en voksen, kommer vi tett på morsomme situasjoner, men også vanskelige tanker om blant annet skyldfølelse. Boken er nydelig illustrert av prisvinnende Rune Markhus. En unik og original bok.Vinner av Trollkrittet, Norske Barne- og Ungdomsbokforfatteres debutantpris.Vinner av Illustrasjonsprisen, Kulturdepartementets priser for barne- og ungdomslitteratur.Nominert til Debutantprisen, Kulturdepartementets priser for barne- og ungdomslitteratur. Anmelderne sier:Terningkast 5. «Spennende debut av en absolutt løfterik forfatter.»Finn Stenstad, Tønsbergs blad«Oppsiktsvekkende god bok»Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen«original og rørande skildring»Janne Karin Støylen, Dag og Tid«et uvanlig fint samarbeid mellom forfatter og illustratør.»Anne Cathrine Straume, NRK«en sterk og nyskapende debut.»Ingrid Senje, barnebokkritikk.no

Hun har i mange år jobbet som produsent for litteratur i DKS, og står bak utvikling av flere metoder for litteraturformidling, blant annet Barnebokbad. Kamfjord har tatt en toårig forfatterutdanning ved Norsk barnebokinstitutt.

A unique and original book. On the Detour Home Vilde Kamfjord.

RELATERTE BØKER