Kunnskapsbløffen

Kunnskapsbløffen - Magnus E. Marsdal | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magnus E. Marsdal
DIMENSJON
10,43 MB
FILNAVN
Kunnskapsbløffen.pdf
ISBN
6657451816231

BESKRIVELSE

Norsk skolehverdag preges stadig mer av prestasjonstester. Før nasjonale prøver blir lærere befalt å legge vekk pensum for å drille elevene. Foreldre forteller om barn som rammes av søvnmangel og vondt i magen og gråter på grunn av prestasjonspresset. Kunnskapsbløffen undersøker virkeligheten bak testresultatenes blanke fasade. Fører disse metodene til bedre læring? Hva skjer med den norske skolens grunnleggende verdier? En viktig bok for alle med barn i skolealder og enhver som har hjerte for vårt felles skolesystem. Boka vakte mye debatt da den kom høsten 2011. - Kunnskapsbløffen har et viktig budskap. Hva skal vi med tester hvis lærerne ikke har tid til å følge dem opp? Lovleen Brenna, tidl. leder for Foreldreutvalget for grunnopplæringen - Det er en vekker av en bok Magnus Marsdal har gitt oss. Skarpe observasjoner, godt disponert, en bok til fortvilelse og glede. Nils Christie er professor emeritus i kriminologi ved Universitetet i Oslo

Kunnskapsløftet 2006 er med rette kalt «kunnskapsbløffen». KUNNSKAPSBLØFFEN. Skoler som jukser, barn som gruer seg.

leder for Foreldreutvalget for grunnopplæringen - Det er en vekker av en bok Magnus Marsdal har gitt oss. Tjue års målstyring av norsk skole, har vært mislykka. Det er flere ungdommer som er funksjonelle analfabeter enn noen gang før.

RELATERTE BØKER