Økonomi for taxibedrifter

Økonomi for taxibedrifter - Erik Rundgren | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Rundgren
DIMENSJON
12,20 MB
FILNAVN
Økonomi for taxibedrifter.pdf
ISBN
6648534738576

BESKRIVELSE

Dette emnet gjennomgår de reglene du må kjenne til for å drive lovlig, og gir forøvrig gode råd om hvordan du bør opptre i det daglige. Regler og kutyme for kommunikasjon med offentlige myndigheter og andre aktører demonstreres med eksempler. Emnet er oppdatert i samsvar med lovendringer som trådte i kraft 1. januar 2015

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788256273676 Kjøp 'Økonomi for taxibedrifter' av Erik Rundgren fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788256273546 Kjøp 'Økonomi for taxibedrifter' av Erik Rundgren fra Fagbokforlaget. Økonomi for taxibedrifter (Heftet) av forfatter Erik Rundgren.

Bestått løyvekurs er obligatorisk for alle som skal søke løyve for person- og godstransport og starte egen bedrift. Norsk Standard Kontoplan NS 4102 utgis av standard.no og er en en grunnkontoramme for regnskapskontoer for norske virksomheter. Den opprinnelige standarden har mange flere kontoer enn den du finner under, fordi denne er komprimert flere steder for å gjøre den mer anvendelig. Økonomi for taxibedrifter Innsending 2 Denne innsendingen har 1 oppgave.

RELATERTE BØKER