Grunnleggende innføring i sittende alpint, ispigging, langrennspigging og rullestolpigging

Grunnleggende innføring i sittende alpint, ispigging, langrennspigging og rullestolpigging Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,25 MB
FILNAVN
Grunnleggende innføring i sittende alpint, ispigging, langrennspigging og rullestolpigging.pdf
ISBN
3758687769721

BESKRIVELSE

Denne DVD-en med veilederhefte gir en grunnleggende innføring i sittende alpint, ispigging, langrennspigging og rullestolpigging. DVD-en gir grunnleggende instruksjon slik at terskelen for å starte med aktivitetene blir lavere. Målgrupper for innføringsfilmene: - utøvere som ønsker å starte med aktiviteten - foreldre som ønsker et innblikk i aktiviteten - ledsagere til funksjonshemmede - terapeuter som skal følge opp aktivitetshjelpemidler og aktiviteten - frivillige idrettsorganisasjoner som skal inkludere aktiviteten i sine lag Veileder og DVD er utarbeidet i «Prosjekt aktivitetshjelpemidler» - et samarbeid mellom Beitostølen Helsesportsenter, NAV Hjelpemiddelsentral Oppland og NAV -hjelpemidler og tilrettelegging. Prosjektet er støttet av Stiftelsen Sophies Minde. En fullversjon av veilederen finner du på Beitostølen Helsesportsenters nettsider, www.bhhs.no.

Pris kr 336. og helsepersonell, fagpersoner på hjelpemiddelsentralene, idretten og andre frivillige organisasjoner. Veilederen vil inneholde en kort innføring av grunnleggende lovverk for aktivitetshjelpemidler, samt presentasjon av fem aktiviteter: Sittende alpint (sitski/ biski), langrennspigging, ispigging, håndsykler og rullestolpigging. Det er også utarbeidet en DVD med grunnleggende innføring i aktivitetene; sittende alpint, ispigging, langrennspigging og rullestolpigging.

Denne DVD-en med veilederhefte gir en grunnleggende innføring i sittende alpint, ispigging, langrennspigging og rullestolpigging. Fatburner (DVD) av forfatter Kari Jaquesson. Pris kr 336. og helsepersonell, fagpersoner på hjelpemiddelsentralene, idretten og andre frivillige organisasjoner.

RELATERTE BØKER