Drodling for katteelskere. 50 inspirerende drodleeksempler og kreative øvelser for katteelskere

Drodling for katteelskere. 50 inspirerende drodleeksempler og kreative øvelser for katteelskere - Gemma Correll | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gemma Correll
DIMENSJON
7,1 MB
FILNAVN
Drodling for katteelskere. 50 inspirerende drodleeksempler og kreative øvelser for katteelskere.pdf
ISBN
1723330920224

BESKRIVELSE

50 inspirerende drodleeksempler og kreative øvelser for katteelskere Du er konstant dekket av kattehår. Hyllene dine er fulle av bøker om katter, pynteting og leketøy. Du er ikke en gal katteperson - du er en katteentusiast! Med sin søte og drevne kunstnerstil gir illustratør Gemma Correll mer enn 50 morsomme og inspirerende eksempler, drodlerier og katterelaterte fakta, som gir fantasien et dytt og får katteelskere til å utforske, eksperimentere og tenke igjennom måter å tegne og drodle de pelskledte favorittvennene sine på. Med mengder av blanke drodlesider, er denne helt spesielle drodleboken perfekt for kreative katteelskere som har en svakhet for alt som har med katter å gjøre. Tittel: Drodling for katteelskere Forfatter: Gemma Correll ISBN: 9788283460056 Pris: 198

50 inspirerende drodleeksempler. og kreative øvelser.

Hyllene dine er fulle av bøker om katter, pynteting og leketøy. Du er ikke en gal katteperson - du er en katteentusiast! 50 inspirerende drodleeksempler og kreative øvelser for katteelskere BOKFAKTA: Tittel: Drodling for katteelskere Forfatter: Gemma Correl ISBN: 9788283460056 Format: 15x21 cm Pris: 198 kr av Gemma ... Drodling for hundeelskere.

RELATERTE BØKER