USAs utenrikspolitikk

USAs utenrikspolitikk - Johan Galtung | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Galtung
DIMENSJON
7,51 MB
FILNAVN
USAs utenrikspolitikk.pdf
ISBN
5760555577063

BESKRIVELSE

Boka er en analyse av USAs utenrikspolitikk og forsøk på å opprette en Ny Verdensorden i kjølvannet av kommunismens fall. Galtung betegner denne politikken som teologi i praksis. Med eksempler fra storpolitikken viser han hvordan USAs handlemåte kan forstås på bakgrunn av en selvforståelse som Det Godes forvalter, i en verden der Det Ondes impuls regjerer i flere land.

... Ministeren er også normalt presidentens viktigste rådgiver når det gjelder USAs utenrikspolitikk, og har i det siste blitt ansvarlig for den overordnede retningen, ... USA står i dag alene for over 70 prosent av NATO-landenes militære utgifter.

NTB; Denne artikkelen er over 13 år gammel. Det sier Syrias president Bashar al-Assad. Etter at Malala vant Nobels fredspris, skal det nå diskuteres hva mer hun kan gjøre for å forandre verden til et bedre sted for jenter.

RELATERTE BØKER