Undis Brekke

Undis Brekke - Gunnhild Øyehaug | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnhild Øyehaug
DIMENSJON
12,42 MB
FILNAVN
Undis Brekke.pdf
ISBN
5497919002707

BESKRIVELSE

Undis Brekke handlar om den 38 år gamle Undis Brekke som vender tilbake til heimbygda for å ta seg jobb som lektor i nordisk på høgskulen, endå ho er svært lei av studentar. Ho kjem akkurat i tide til å få med seg den årlege julemiddagen til høgskulens nordiskkollegium, og blir der konfrontert med ulike bitar av barndom, ungdom og tidleg vaksendom som ho har prøvd å feie under teppet. Svik, håp og angst, skrivesperre, kjærleik, mannlege og kvinnelege ekskjærastar, pms, barndomsvener og foreldre, får sine plassar i dette portrettet av ei kvinne som prøver å få hovudet over vatnet. Korleis stå opp for eigne verdiar, korleis sjå si eiga netthinne, korleis nærme seg si eiga mor, og korleis ete smalahove, er spørsmål romanen stiller.

Hun er oppvokst i Ørsta, og er lærer ved Skrivekunst-akademiet i Hordaland. Øyehaug debuterte i 1998 med diktsamlingen Slaven av blåbæret.

Spørsmål til bøker sendes ut per e-post, blir tilgjengelig på nett og kan hentes på biblioteket en ukes tid i forkant. Påmelding til [email protected] Ønsker du å sette deg opp på e-post-listen, og/eller har andre spørsmål om lesesirkelen? Ikke nøl med å ta kontakt. Gunnhild Øyehaug: Undis Brekke, 126 sider Etter seks år har Gunnhild Øyehaug endeleg kome med ein ny roman.

RELATERTE BØKER