Tassen besøker bestemor og bestefar

Tassen besøker bestemor og bestefar - Eric Hill | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eric Hill
DIMENSJON
6,85 MB
FILNAVN
Tassen besøker bestemor og bestefar.pdf
ISBN
3147616877668

BESKRIVELSE

Passer for barn 0-3 år sammen med en voksen. Pappbok med klaffer. Hos bestemor og bestefar er det hyggelig å være og mye å gjøre. Tassen hjelper til i hagen og henter egg hos hønene. Bak klaffene er det spennende ting å oppdage og mye nytt å lære.Den enkle streken, de sterke fargene og gjentakelsene gjør at barna fester seg til den lille gule valpen med de karakteristiske brune flekkene. Og så er han så søt!Bøkene om Tassen er blant de mest populære barnebøkene gjennom tidene. CE-merket: Egnet for barn i alle aldre

Krimklubben - de beste krimbøkene! Krimbøkene du vil lese. Vi velger ut de beste krimbøkene og sender de hjem til deg — portofritt over kr 299,-! Unike medlemstilbud! Dikt om bestefar - 6 av 20.

Tassen hjelper til i hagen og henter egg hos hønene. Bak klaffene er det spennende ting å oppdage og mye nytt å lære.

RELATERTE BØKER