Talekunstens 12 hemmeligheter

Talekunstens 12 hemmeligheter - Ragnhild Nilsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ragnhild Nilsen
DIMENSJON
3,70 MB
FILNAVN
Talekunstens 12 hemmeligheter.pdf
ISBN
7538568295719

BESKRIVELSE

Denne boka er en vennlig håndsrekning til dem som har mye på hjertet, men strever med å få sagt det - de som gruer seg til å ta ordet i små eller store forsamlinger. Her får du oppskriftene for å opptre og ordlegge deg slik at budskapet når fram. Det handler om å få kontroll over nervøsitet, vite hvordan du får kontakt med publikum og hvordan du bruker hjelpemidler. Sist, men ikke minst, handler det om å tale med overbevisning og å skape begeistring hos dem du henvender deg til. Konkret, praktisk og oversiktlig veileder Praktiske øvelser, gode eksempler og gjennomprøvde teknikkerBoken har en annerledes og inspirerende fremstillingsform: en håndbok pakket inn i en fortelling om en ung leders drøm om å kunne presentere sitt budskap om rettferdig handel på en god måte - og ender med en brennende tale for Fair Trade.

I denne boken tar hun for seg hvordan man kan lære å tale med sikkerhet og eleganse. Perledykk : talekunstens 12 hemmeligheter har ingen aktive annonser. Vi bruker teknologi på nettsiden vår som nettleseren din ikke støtter.

Her er virkelig læring som gir mening. Prisen inkluderer boken «Talekunstens 12 hemmeligheter», lunsj, frukt, kaffe, te og gratis parkering. - for deg som ønsker å få ordet i din makt.

RELATERTE BØKER