Skyggeland

Skyggeland - Bjørn Olav Nordahl | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Olav Nordahl
DIMENSJON
5,52 MB
FILNAVN
Skyggeland.pdf
ISBN
7214134041899

BESKRIVELSE

Kritikerrost finanskrim endelig i pocket! Bjørnar Nergård og Magdalena Mellomstrand er gravejournalister i Dagens Økonomi. De møter jevnlig Økokrim-etterforskere, tvilsomme aksjemeglere og steinrike investorer. Alle har noe på alle. Og alle prater. Om dop, horer og svarte penger. Men mest om den store, smittsomme sykdommen. Ulovlig innsidehandel. Som gjør de rike rikere, og idiotene enda blakkere. De to journalistene nærmer seg gradvis edderkoppen. Men jakten har store omkostninger. Skyggeland handler om pengeflyttere, skatteparadiser, bloddiamanter og muskelmenn. Alle drives de av det samme: frykt og grådighet.

Da han skulle signere boka endte han opp med brukket kinnbein og kjeven ute av ledd. Skyggeland går over disk i en fart som nesten gjør meg urolig for etterveksten i skauen. Ikke minst takket være min nye venninne.

Legg til lokal koloritt og saftig språk, og årets ferielektyre er gitt.» «Skyggeland» forteller historien om hvordan norske aksje- og verdipapirmeglere blir styggrike ved å trikse og fikse på ulovlig vis. Metodene er mange, og lettfattelig forklart i romanen. Kjøp 'Skyggeland, roman' av Bjørn Olav Nordahl fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER