Quiz for kvasse

Quiz for kvasse - Jan Arild Breistein | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Arild Breistein
DIMENSJON
9,20 MB
FILNAVN
Quiz for kvasse.pdf
ISBN
5702768591535

BESKRIVELSE

Med 2007 spørsmål er dette den mest omfattende quiz-boka på norsk. Den er også litt ekstra krevende: Boka skal danne i tillegg til å underholde. Spørsmålene er grundig formulert og inneholder hint, og mange spørsmål og svar inneholder morsom tilleggstrivia. Boka er derfor perfekt for dem som ønsker å lage et eget lite quizshow. Alle andre spørrebøker er mannstunge i spørsmålene sine - her er kvinnene godt representert. Åtte skriveføre gjestequizere bidrar med sine favorittspørsmål: Anne B. Ragde, Frode Grytten, Olaug Nilssen, Erik Fosnes Hansen, Finn Tokvam, Atle Nielsen, Doddoen, Gro Jørstad Nilsen. Illlustrert av Atle Skorstad. Normal Side 1 av 1 0

å kjøpe til eget bruk 2. gi bort i presang QUIZ FOR KVASSE på Café Opera mandager kl 2100.

I 2015 gjorde Språkrådet vedtak om å jamstille dei to skrivemåtane.Stavemåten kviss er i tråd med prinsippet om samsvar mellom skrivemåte og uttale. Samstundes er quiz så godt etablert at det ikkje er grunnlag for ... QUIZ FOR KVASSE 4 6 10 15 SVAR PÅ DAGENS NØTT: Peisen BTs quizmester Jan Arild Breistein har for tiden permisjon.

RELATERTE BØKER