Parados' øye

Parados' øye - Ruben Eliassen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ruben Eliassen
DIMENSJON
10,34 MB
FILNAVN
Parados' øye.pdf
ISBN
6755388487033

BESKRIVELSE

Den onde trollmannen Sherpa har sendt norquene for å stjele Parados' øye fra Phantelom, dragenes mor. Den magiske steinen kan åpne døren til andre verdener, og Sherpa vil bruke den til å ta makten i Aldra. Dragene ber trollmannen Sha-ra om hjelp, dermed blir også alvebarna Alk og Ilke og vinterbjørnen Arol trukket inn i et eventyr som vil avgjøre Aldras fremtid og sette profetien på spill.

Ingen måtte få tak i den, for den var livsfarlig i de gale hender. Hun la den i munnen og svelget den.

Som om hun kunne beskytte Parados.øye med sin egen kropp.Så kom de mot henne .»Dette er den spennende fortsettelsen om alvebarna Alk og Ilke. Kjøp Parados' øye fra Bokklubber Den onde trollmannen Sherpa har sendt norquene for å stjele Parados' øye fra Phantelom, dragenes mor. Den magiske steinen kan åpne døren til andre verdener, og Sherpa vil bruke den til å ta makten i Aldra. Vår pris 129,-.

RELATERTE BØKER