Odinsbarn

Odinsbarn - Siri Pettersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Pettersen
DIMENSJON
6,40 MB
FILNAVN
Odinsbarn.pdf
ISBN
5009351488964

BESKRIVELSE

Tenk deg å mangle noe alle andre har. Noe som beviser at du hører til i denne verden.Noe så viktig at uten det, er du ingenting. En pest. En myte. Et menneske.Femten vintre gammel får Hirka vite at hun er et odinsbarn - en halelaus råttenskap fra en annen verden. Foraktet. Fryktet. Og jaget. Hun aner ikke lenger hvem hun er, og noen vil drepe henne for at det skal forbli en hemmelighet. Men det finnes verre ting enn odinsbarn, og Hirka er ikke den eneste skapningen som har brutt gjennom portene...Odinsbarn er original fantasy på norrøn grunn. Et oppgjør med fremmedfrykt, blind tro og retten eller viljen til å lede. Det er den første av tre bøker om Hirka, i serien Ravneringene.

Søk tøm Få Odinsbarn af Siri Pettersen som bog på dansk - 9788763842303 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com. Arketyper og symbolikk i Ravneringene En undersøkelse av arketypeframstillinger og heltearketypen gjennom et myteperspektiv i Siri Pettersens fantasy-trilogi Odinsbarn av Siri Pettersen er både en solid debut og en solid fantasy som jeg anbefaler på det aller varmeste! Mettemor og Elisabeth har også skrevet om denne romanen.

oktober 1971) er en norsk tegneserieskaper og forfatter. Hun vokste opp i Sørreisa og Trondheim, og er i dag bosatt i Søgne.Hun er medlem av Trondheimstegnerne.I 2004 vant hun Sproingprisen for beste nykommer..

RELATERTE BØKER