Middelalderen fra innsiden

Middelalderen fra innsiden Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,68 MB
FILNAVN
Middelalderen fra innsiden.pdf
ISBN
3489418001973

BESKRIVELSE

Middelalderen 1000 år med drama. Riddere, trubadurer og helgener. Korstog, pest og dristige oppdagelsesreiser. Bare ordet middelalder vekker fargerike assosiasjoner om en tid da tre sivilisasjoner med et felles opphav dominerte: Det kristne Vest-Europa, det bysantinske Øst-Europa og et islamsk Midtøsten. Her får du hele historien.

Den begyndte med det Vestromerske Riges fald og overgik til renæssancen og opdagelsestiden.Middelalderen er mellemperioden mellem de tre traditionelle dele i den vestlige historie: antikken, middelalderen og moderne tid.Middelalderen bliver underinddelt i tidlig middelalder, højmiddelalder og ... Kjøp Middelalderen fra innsiden fra Bokklubber Middelalderen 1000 år med drama. Riddere, trubadurer og helgener.

I dag brukes det vanligvis om perioden ca. 500-1500. Middelalderen er en perioden etter antikken som strekker seg til renessansen.Perioden varte fra rundt 500 til 1500.

RELATERTE BØKER