Lederen som konflikthåndtering

Lederen som konflikthåndtering - Jan Alm Knudsen, Marit E. Unstad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Alm Knudsen, Marit E. Unstad
DIMENSJON
8,66 MB
FILNAVN
Lederen som konflikthåndtering.pdf
ISBN
4868103118414

BESKRIVELSE

Denne boken retter oppmerksomheten mot hvordan ledere kan løse opp i, håndtere eller forebygge konflikter på arbeidsplassen. Konflikter på arbeidsplassen er ikke unormalt, og mange konflikter krever handling og involvering for å kunne håndteres. Gjennom konkrete eksempler viser forfatterne hvordan konflikter kan utvikle seg og hvilke strategier som kan egne seg for konflikthåndtering. Boken er skrevet for ledere på ulike nivåer i kommuner, fylkeskommuner og andre kompetanseorganisasjoner.

Slike konflikter kan lett bli utfordringer som berører hele arbeidsplassen og som flere må ta tak i. Det er lederens ansvar å håndtere en konflikt i tide. 7 råd om konflikthåndtering til unge ledere; 7 råd om konflikthåndtering til unge ledere.

Unge ledere mangler autoritet, de har et for tæt forhold til deres medarbejdere og så bryder de sig ikke om at håndtere personaleproblemer. De tre ting skaber grobund for konflikter, men gør samtidig også konflikthåndtering svær for de unge ledere. Kjøp Lederen som konflikthåndtering fra Bokklubber Denne boken retter oppmerksomheten mot hvordan ledere kan løse opp i, håndtere eller forebygge konflikter på arbeidsplassen.

RELATERTE BØKER