Hå kulturhistorie

Hå kulturhistorie En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,6 MB
FILNAVN
Hå kulturhistorie.pdf
ISBN
6574940913188

BESKRIVELSE

Til skilnad frå fleire bøker om lokalhistorie har dette verket eit breiare perspektiv å syna kommunen sin identitet og lokale mentalitet. Men dette er ikkje faste storleikar, dei er omskiftelege etter tid og etter kven sine auge som ser. Identitet og mentalitet veks fram i det levde liv som eit møte mellom den eine og dei andre, mellom den vesle og store verda, mellom natur og kultur. I tekst og bilete vil Hå kulturhistorie fortelja om fortida og visa samanhengar mellom fortid og notid.

Til skilnad frå fleire bøker om lokalhistorie har dette verket eit breiare perspektiv å syna kommunen sin.. "Hå kulturhistorie" er et stort verk: Fire bind med til sammen 1500 sider. Arbeidet har tatt sju år, det har kostet over 10 millioner kroner, og cirka 20 forfattere har vært involvert.

Identitet og mentalitet veks fram i det levde liv som eit møte mellom den eine og dei andre, mellom den vesle og store verda, mellom natur og kultur. I ... Kjøp Hå kulturhistorie fra Bokklubber Dette er det siste bandet i Hå kulturhistorie.

RELATERTE BØKER