Den grå gutten

Den grå gutten - Robert Næss | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Næss
DIMENSJON
8,74 MB
FILNAVN
Den grå gutten.pdf
ISBN
1495060361074

BESKRIVELSE

To helt vanlige barn med en helt uvanlig jobb. Thelma og Tico får et nytt farlig oppdrag i Byrået for ikke-hendelser - det superhemmelige byrået som overvåker og slåss mot alle overnaturlige krefter. Tretten år gamle Robin leker i skogen da han forsvinner sporløst. Kameratene forteller at de så et blendende lys. Politiet tror Robin har blitt kidnappet, og de finner ham aldri. Nå - etter sytten år- er Robin plutselig tilbake. Men han har ikke forandret seg, han ser nøyaktig ut som da han forsvant. Klarer Thelma og Tico å finne ut hva som har skjedd? Er Robin egentlig levende? Er han i det hele tatt et menneske - eller er han noe helt annet? Og er det noen sammenheng mellom Robin og de dansende lysene Byrået observerer på himmelen over Hessdalen?

3; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: fantasy u N; Eier: Stryn; Serie: Byrået for ikke-hendelser; Serienummer: episode 3; År: 2019; Noter: Byråaet for ikke-hendelser er et superhemmelig byrå som overvåker overnaturlige krefter og stepper inn der det trengs. Forfatter: Næss, Robert; Tittel: Den grå gutten: episode 3; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: BARN; Emne: Oversanselige fenomener; Oversanselege fenomen Den grå gutten. TILBUD.

Thelma og Tico får et nytt farlig oppdrag i Byrået for ikke-hendelser - det superhemmelige byrået som overvåker og slåss mot alle overnaturlige krefter. Les mer.

RELATERTE BØKER