Bergen havn gjennom 900 år. Bd. II

Bergen havn gjennom 900 år. Bd. II - Anders Haaland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Haaland
DIMENSJON
11,83 MB
FILNAVN
Bergen havn gjennom 900 år. Bd. II.pdf
ISBN
6013365535548

BESKRIVELSE

Bergen havn gjennom 900 år II Perioden 1900 - 1945 I dette bindet følges havnen og havnevesenet gjennom tre økonomiske kriser og to verdenskriger. Havnen var ennå i 1950 byens overlegent viktigste trafikkterminal, og det store knutepunktet for kyst-Norges mangslugne vannveier. Den storstilte bygging av steinkaier omformet byens sjøfront og dermed kulturlandskap. Det har således fått stor betydning for bykjernens fysiognomi at Havnevesenet allerede i 1918 startet utbyggingen av det som i dag er blitt den integrerte godsterminalen Nøstet-Jekteviken-Dokken-Møhlenpris.

tilbud på bøker og produkter! nye bøker og bestselgere! konkurranser med flotte premier! Bergen Havn er Norges nest største havn. Fra 1.mai 2019 endret vi selskapsform, og gikk fra å være et interkommunale samarbeid til å bli et aksjeselskap.

De aller beste bøkene. Døren til selvutvikling vender innover - Energica viser deg rommet for indre vekst.

RELATERTE BØKER