Valg, velferd og lokaldemokrati

Valg, velferd og lokaldemokrati En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,40 MB
FILNAVN
Valg, velferd og lokaldemokrati.pdf
ISBN
8932979989676

BESKRIVELSE

Denne boken er en hyllest til Per Arnt Pettersen. Gjennom en lang karriere som forsker og professor i statsvitenskap ved flere universiteter har han vært en betydelig bidragsyter innenfor fagfeltene valg, velferd og lokaldemokrati. Boken er en tributt til hans forestående 70-årsdag. Temaene i de ulike kapitlene er inspirert av og springer ut av hans faglige interesseområder: politisk deltakelse og utforming av politikk, med velferdspolitikk som empirisk nedslagsfelt. I boken drøftes dagsaktuelle samfunnsspørsmål og problemstillinger knyttet til lokaldemokrati, valg og velferd.

Abonner på nyheitsvarsel om Valg og demokrati. Skriv inn e-postadressa di.

Temaene i de ulike kapitlene er inspirert av og springer ut av hans faglige interesseområder: politisk ... Lokaldemokrati er både en betegnelse på den formelle folkevalgte organiseringen av lokale enheter innenfor et statlig styringssystem og et demokratisk ideal (kilde: Store norske leksikon).. Involvering og samspill er svært viktig, og dette vil ha fokus i videreutviklingen av de uformelle og formelle sidene av lokaldemokratiet i Våler kommune. Lokaldemokrati.

RELATERTE BØKER