Kunsten å leve godt

Kunsten å leve godt - Rolf Dobelli | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf Dobelli
DIMENSJON
8,45 MB
FILNAVN
Kunsten å leve godt.pdf
ISBN
5032872562296

BESKRIVELSE

Helt siden antikken, i minst 2500 år - antagelig enda lenger - har folk forsøkt å finne oppskriften på det gode liv: Er det et spørsmål om holdning, om personlig innstilling - eller handler det snarere om å oppnå konkrete mål? Er det best å strebe etter lykke eller å unngå ulykke? Hver generasjon stiller seg disse spørsmålene på ny. Og svarene er i grunnen skuffende hver gang. Hvorfor? Fordi folk alltid leter etter det ene prinsippet, den ene grunnsetningen, den ene leveregelen. Men det finnes ingen hellig gral for et godt liv. I løpet av de siste årtiene har det funnet sted en stille revolusjon i hvordan man tenker. Verden er altfor komplisert til at vi kan favne den i én stor idé eller med en håndfull prinsipper. Dette gjelder innen naturvitenskap, politikk, økonomi, medisin og mange andre felt. For å forstå verden, trenger vi en verktøykasse full av ulike metoder. Og nettopp en slik verktøykasse trenger vi i dagliglivet også. Denne boka inneholder verktøyene du trenger for å leve et godt liv.

Langvarig sykdom påvirker den enkeltes dagligliv i varierende grad. Den edle kunsten å gi faen : en uventet tilnærming til å leve et godt liv . Manson, Mark.

Sammen med 200 eksklusive gjester ble de invitert til gallamiddag hos et juvelfirma i Monaco. Dette gjelder innen naturvitenskap, politikk, økonomi, medisin og mange andre felt. For å forstå verden, trenger vi en verktøykasse full av ulike metoder.

RELATERTE BØKER