Jeg skal beskytte deg

Jeg skal beskytte deg - Birger Emanuelsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birger Emanuelsen
DIMENSJON
6,3 MB
FILNAVN
Jeg skal beskytte deg.pdf
ISBN
4386815657054

BESKRIVELSE

Et nytt terrorangrep utspiller seg i Paris. På lærerværelset i Oslo følger Jon situasjonen over mobilen. I barnehagen sitter hans fem år gamle sønn, Andreas, og perler. Kona Vilje jobber overtid. Helt siden Andreas ble født, har Jon vært hjemsøkt av et sinne han er i ferd med å miste kontrollen over. Samtidig fylles han av en frykt for at verden rundt den lille familien er i oppløsning. Overalt ser han faresignalene: klimakrise og økologisk kollaps, terrorangrep og religiøs fanatisme. Mot Viljes råd går han stadig lenger i å forberede seg selv og sønnen på fremtiden han tror vil komme. Jeg skal beskytte deg er en roman om vold og kjærlighet. Om å forberede seg på nye tider. Om å ville beskytte sine nærmeste, selv om det kan gjøre dem vondt.

I barnehagen sitter hans fem år gamle sønn, Andreas, og perler. Hvorfor må jeg vite noe om varemerker, design og patent selv om jeg ikke skal beskytte noe? Du driver kanskje en bedrift og tenker at du ikke trenger å vite noe om patenter, varemerker og designrettigheter. ...

Read 7 reviews from the world's largest community for readers. Et nytt terrorangrep utspiller seg i Paris.

RELATERTE BØKER