Estetisk teori

Estetisk teori Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,62 MB
FILNAVN
Estetisk teori.pdf
ISBN
1723850011466

BESKRIVELSE

Boken presenterer de mest sentrale perspektiver og tanker som har formet vår oppfatning av estetikk fra estetikkens begynnelse og fram til i dag. Det diskuteres grunnleggende spørsmål om hva kunst er og hvordan de ulike kunstformene står i forhold til hverandre og hvordan kunst oppleves og virker. Bokens målgruppe er studenter og lærere i ulike estetiske fag, men passer også for andre interesserte. Med litteraturliste og register.

Undervises ikke studieåret 2019/2020. Faglig innhold.

I 1930 ble han knyttet til Institut für Sozialforschung i Frankfurt, men måtte som jøde emigrere til Oxford i 1934. Omtrent samtidig flyttet instituttet til New York, og Adorno sluttet seg til dette i 1938. Estetikk er tradisjonelt det område av filosofien som undersøker grunnlaget og lovene for det skjønne i kunsten og naturen.

RELATERTE BØKER