Effektiv læring

Effektiv læring - Lars Skjold Wilhelmsen, Terje Manger | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Skjold Wilhelmsen, Terje Manger
DIMENSJON
6,94 MB
FILNAVN
Effektiv læring.pdf
ISBN
5735636465464

BESKRIVELSE

Hvordan mestre overgangen fra videregående opplæring til høgskole- eller universitetsnivå? Hva kan du gjøre for å få en god studiestart og lykkes videre i studiene? Hvordan lære mer og bedre? Denne boka gir deg råd om effektiv læring og om hvordan du kan organisere studiearbeidet ditt for å oppnå gode resultater. Du får blant annet tips om hukommelsesteknikker, tidsplanlegging, effektiv lesing, notatteknikker, skriving som fremmer læring, arbeid i grupper, eksamensforberedelse og hvor du kan søke veiledning. Forfatterne har lang erfaring med undervisning og veiledning, både av begynnerstudenter og viderekomne. De har publisert en rekke bøker og artikler om læring. Lars Skjold Wilhelmsen var tidligere pedagogisk rådgiver ved Det juridiske fakultet, Universitetet i Bergen, og driver nå sin egen virksomhet. Terje Manger er professor i pedagogisk psykologi ved Det psykologiske fakultet, Universitetet i Bergen.

Praktisk læring er kjernen i alle Academys programmer. Kunnskap,ferdigheter og kompetanse, sammen med klare lærings utfall, er nøkkelen til effektiv læring.

X. Effektiv læring på nett NHI har som mål å lage gode e-læringskurs. I vårt arbeid med å utvikle kurs følger vi en sjekkliste for kriterier som må inngå i kurset for at det skal bli vellykket. Den mest effektive måten å lære på, er å organisere læringen i korte økter med hyppige pauser og repetisjoner.

RELATERTE BØKER