Den siste magiker

Den siste magiker - Sigbjørn Mostue | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigbjørn Mostue
DIMENSJON
9,80 MB
FILNAVN
Den siste magiker.pdf
ISBN
2068995852825

BESKRIVELSE

Katten Belz er fanget i Gnosishulen, mens Ebub fremdeles er på frifot. Sfæren til Gregers er forsvunnet, og nå opplever Simen og Benedicte at Gnosishulen blir overvåket av Nimrod, magikerjegerne. Det handler bare om tid før Nimrod finner den hemmelige inngangen til hula. Skjer det, er alt tapt!Men det finnes en magi som ligger bevart i "The most magical place on earth": Disney World i Florida. På et eller annet vis må Simen og Benedicte klare å komme seg dit. Ebub lurer i kulissene, og snart fanges Benedicte av Nimrod og føres til deres hovedkvarter i London. Simen innser at han står foran sitt livs største og farligste oppdrag. Og er egentlig magi verdt å risikere livet for?Siste bok i trilogien om magikerlærlingen Simen.

Simen, en helt vanlig gutt fra Kløfta, får livet snudd på hodet når han er med på å knuse en rute i huset til en av stedets originaler. Den siste magiker handler om en gutt som heter Simen og en gammel mann med navn Gregers. Simen er en helt vanlig gutt som bor på Kløfta(som ligger oppover mot Oslo Lufthavn, ved Sørum) i det moderne århundret.

Nytt regelverk for behandling av personopplysninger (GDPR) trer i kraft 20. juli 2018.

RELATERTE BØKER