Veien til bedre helseledelse

Veien til bedre helseledelse - Marit Strandquist, Lise Adal | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Strandquist, Lise Adal
DIMENSJON
12,53 MB
FILNAVN
Veien til bedre helseledelse.pdf
ISBN
3730827029117

BESKRIVELSE

Store endringer i helse- og omsorgstjenesten de siste tiårene har ført til press på tjenesten. Det er nødvendig å se med nye øyne på styringen av fremtidens kommunehelsetjeneste Krav og forventninger til hva kommuner og den enkelte helsearbeider skal ivareta øker, mens den økonomiske rammen er trang. Denne boken presenterer individbasert kompetansestyring (IKOS), en helt ny modell for hvordan kommuner kan møte utfordringene innenfor sin økonomiske ramme. Målet med IKOS er kvalitet, arbeidsmotivasjon og effektivitet gjennom riktig bruk av kompetanse.

These user guides are clearlybuilt to give step-by-step information about how you ought to Kjøp Helseledelse fra Bokklubber Boken forteller hvordan bedre ledelse kan gi et bedre helsevesen. Premisser er visjon, verdivalg, helsemål, strategi og bærekraft.

Utdanningen gjør deg tryggere i lederrollen og bedre i stand til å møte de forventninger som i dag stilles til ... Alle kosthold bør være sunne og passende for ditt mål: å gå ned i vekt, få riktig næring, senke ditt kolesterolnivå og triglyserider, forbedre din fordøyelse, redusere inflammasjon osv. Her gir vi deg de ideene du trenger, og vi hjelper deg å finne et kosthold som er riktig for deg. helseledelse veien til et bedre helsesystem book by eboknorden as are a good way to achieve details about operating certainproducts.

RELATERTE BØKER