Skatterett for næringsdrivende 2017

Skatterett for næringsdrivende 2017 - Arthur J. Brudvik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arthur J. Brudvik
DIMENSJON
12,70 MB
FILNAVN
Skatterett for næringsdrivende 2017.pdf
ISBN
8134543861445

BESKRIVELSE

Skatterett for næringsdrivende 2017 er egnet både som lærebok og som håndbok og oppslagsbok. Den gir en grundig behandling av de skatterettslige reglene som næringsdrivende, deres revisorer og skatterådgivere bør ha kjennskap til. Boken omhandler skatt på alminnelig inntekt og personinntekt både i og utenfor virksomhet samt skatt på formue.Gjennom hele teksten legges det stor vekt på å underbygge fremstillingen av gjeldende rett med henvisninger til dommer, uttalelser, skatterettslitteratur mv. Boken er ajourført i henhold til lover og regler pr. 1.1.2017.

For mange næringsdrivende vil det kunne være tale om betydelige beløp. ...

Det er ikke mulig å søke om ytterlig utsettelse. Vi oppfordrer likevel til å rapportere pliktige opplysninger så tidlig som mulig.

RELATERTE BØKER