Liljesjøen

Liljesjøen - Rosie Banks | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rosie Banks
DIMENSJON
4,8 MB
FILNAVN
Liljesjøen.pdf
ISBN
3033110538937

BESKRIVELSE

"Reis til en sjø med liljeblader, der nymfer leker, svømmer og bader", leser jentene i speilet i det magiske skrinet. Dette er den fjerde av seks nye bøker i serien om Det hemmelige riket. Ella og Jasmin er i svømmehallen med den litt mer forsiktige Sofie da skrinet kaller dem til et nytt oppdrag i det hemmelige riket, der feen Annabell har funnet ut hva som er den fjerde ingrediensen til motgiften som kan redde kong Lystig. Ved Liljesjøen får Sofie to nye venner, vannymfen Nadia og sneglen hennes, Krølle. De i alt 12 bøkene (per 2016) i Secret Kingdom-serien kan leses enkeltstående, men får selvsagt en ekstra dimensjon når man leser dem i rekkefølge.

Jentene må sanke en bok-knopp til motgiften! Kjøp bøker av Rosie Banks. ...

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Liljesjøen fra Tanum 'Reis til en sjø med liljeblader, der nymfer leker, svømmer og bader', leser jentene i speilet i det magiske skrinet. Dette er den fjerde av seks nye bøker i serien om Det hemmelige riket.

RELATERTE BØKER