Jorden rundt på 71 dager

Jorden rundt på 71 dager - Ellen MacArthur | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen MacArthur
DIMENSJON
4,47 MB
FILNAVN
Jorden rundt på 71 dager.pdf
ISBN
7473158667187

BESKRIVELSE

7. februar 2005 nådde Ellen MacArthur(30) den engelske kanal etter å ha satt en utrolig verdensrekord i soloseilas verden rundt med sin 60 fot lange toskrogsbåt B&Q. Jorden rundt på 71 dager, en dagbok fra verdensrekordseilasen, basert på forfatterens notater og mailer hun sendte hjem. Boken er rikt illustrert med flere hundre bilder, dels fra Ellens ensomme og farefulle liv om bord, dels fantastiske naturfotos særlig fra Sørishavet. Ellen MacArthur ble utnevnt til Dame for sin bragd av dronning Elisabeth. Hun har også skrevet en bestselgende selvbiografi, utgitt på norsk i 2005: Á donf! - Du klarer det!

Gjennom de tre siste årene har jeg og min kjæreste diskutert løst og fast om å gjennomføre en reise jorden rundt. Vi har brukt det siste 1.5 år på å få spart nok penger til turen. Jorden rundt på åtti dager.

Jorden rundt på 71 dager, en dagbok fra verdensrekordseilasen, basert på forfatterens notater og mailer hun sendte hjem. «Jorden rundt»-cruise på 180 dager (VG Nett) 89 stopp og 47 verdensarver er noe av det passasjerene får med seg på ett av verdens lengste cruise. Reis jorden rundt og opplev det beste fra flere verdener. Fascinerende Tokyo, bobileventyr på New Zealand, den vakre storbyen Sydney, stillehavsparadiset Cook Islands og til slutt filmbyen Los Angeles.

RELATERTE BØKER