Fryktløs elsker

Fryktløs elsker - J.R. Ward | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.R. Ward
DIMENSJON
11,95 MB
FILNAVN
Fryktløs elsker.pdf
ISBN
8473694570303

BESKRIVELSE

Ekspolitimannen Butch O'Neil er en kriger av natur. Han er det eneste mennesket som har fått innpass i Den sorte dolks brorskap, og han brenner for å ta del i vampyrenes krig mot lesserne. Han hadde ingenting å tape, og nå er han villig til å ofre livet for å redde vampyrrasen - og Marissa. Men hun er aristokrat, og dermed uoppnåelig for mennesker. Da Butch ofrer seg for å redde en sivilist, blir han selv et offer for en av vampyrenes verste fiender, Omega. Han blir liggende livløs etter det fatale møtet, og det er ren flaks at han blir funnet av Broderskapet. De tilkaller Marissa for å prøve å redde ham. Men er kjærligheten hennes sterk nok?

Han er en stand up-komiker fra Arendal. I sommer står han på scenen på ... Fryktløs elsker.

Han hadde ingenting å tape, og nå er han villig til å ofre livet for å redde vampyrrasen - og Marissa. Kjøp Fryktløs elsker fra Tanum Ekspolitimannen Butch O'Neil er en kriger av natur. Han er det eneste mennesket som har fått innpass i Den sorte dolks brorskap, og han brenner for å ta del i vampyrenes krig mot lesserne.

RELATERTE BØKER