Elektriske maskiner og omformere

Elektriske maskiner og omformere - Magnus Dalva, Olav Vaag Thorsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magnus Dalva, Olav Vaag Thorsen
DIMENSJON
6,83 MB
FILNAVN
Elektriske maskiner og omformere.pdf
ISBN
3946958222898

BESKRIVELSE

Boka tar for seg transformatorer, synkronmaskiner, asynkronmaskiner, likestrømsmaskiner og kraftelektronikk.Boka tar for seg transformatorer, synkronmaskiner, asynkronmaskiner, likestrømsmaskiner og kraftelektronikk. Elektriske maskiner og omformere er i første rekke skrevet for elkraftlinjen i teknisk fagskole. Terminologi, symbolbruk og tegnemåter er valgt i overensstemmelse med gjeldende standarder og normer. Boka er illustert med strektegninger og fotografier, og har mange eksempler og oppgaver. Løsningsforslag til oppgavene: Se også vårt fagnettsted for elektrofag

mai 2007 i Skole og leksehjelp. EnergioperatørLæreboka Elektriske maskiner og magnetiseringsutstyr dekker fagemner i læreplanen for Energioperatørfaget Vg3 i Kunnskapsløftet. Boka har lærestoff utviklet i nært samarbeid med fagmiljøet og opplæringsstedene.

Se flere bøker fra Svein Bua. Hjemmel: Fastsatt av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap 10. oktober 2017 med hjemmel i lov 24.

RELATERTE BØKER