Derfor!!!

Derfor!!! - Atle Steffensen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Atle Steffensen
DIMENSJON
3,30 MB
FILNAVN
Derfor!!!.pdf
ISBN
3225442622220

BESKRIVELSE

Boken burde egentlig kostet 50.000 NOK, men det forstår du først etter å ha lest den. Derfor!!! er boken som gir svaret til alle som har lurt på hvorfor. Hvorfor går jeg alltid opp igjen i vekt etter å ha slanket meg? Hvorfor kjøper jeg trenings kort på trenings senter, er aktiv en stund, for så å bli støttemedlem? Hvorfor sier jeg at jeg skal gjøre noe, for så å ikke gjøre det? Disse, og flere «hvorfor er det slik»-spørsmål blir i denne boken besvart med DERFOR. I tillegg gir jeg deg de verktøyene du MÅ ha for å lykkes med dine mål. Påstandene i boken er ikke noe jeg tror og synser om - De er selvopplevd, testet på meg selv, og gir meg DERFOR grunnlag for å kunne si: DERFOR!!!Forfatteren er utdannet mentaltrener og hypnoterapeut. Denne boken er et resultat av livets skole på godt og vondt, og en genuin interesse for hvordan vi er skrudd sammen.

Derfor kan jeg ikke jobbe. setningsadverbial; Andre former .

Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Derfor, i både bokmål og nynorsk. derfor på nynorsk. Vi har fire oversettelser av derfor i bokmål-nynorsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Derfor kommer «Obamagate» nå Den amerikanske presidenten Donald Trump beskylder sin forgjenger Barack Obama for å forsøke å ødelegge hans presidentskap.

RELATERTE BØKER