Den glemte krigeren

Den glemte krigeren - Erin Hunter | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erin Hunter
DIMENSJON
6,60 MB
FILNAVN
Den glemte krigeren.pdf
ISBN
1491760434279

BESKRIVELSE

Stjernene nærmer seg slutten. Tre må bli fire for å bekjempe det evigvarende mørket ... Nå som en splittet stjerneklan tvinger fram forræderi mellom de fire krigerklanene, blir åndene fra Mørkets skog stadig sterkere. Eføytjerns rolle som spion blir farligere for hver dag som går. Duevinge plages av mareritt om fjellene og lammes av frykt for det som venter. Da dukker en utenforstående opp hos Tordenklanen, som sår splid og tvinger klanene enda lenger fra hverandre. Mens spenningen stiger og klankamerater vender hverandre ryggen, blir krigerkattene nødt til å velge hvem de skal stole på - før det er for sent.

Endresen takket Mikal Olsen Lerøen for boken han har skrevet. I boken sin om norske sjøfolk i Den persiske gulfen under krigen mellom Irak og Iran bringer Mikal Olsen Lerøen ... GLEMTE KRISER OG FREMSKRITT.

e-bok, 2017. Leveres direkte via nedlastning.

RELATERTE BØKER