Verdensredderne

Verdensredderne - Simon Stranger | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simon Stranger
DIMENSJON
10,72 MB
FILNAVN
Verdensredderne.pdf
ISBN
6843626619853

BESKRIVELSE

Emilie er 17 år og opptatt av gutter og mote. Inne i en klesbutikk treffer hun på en gutt som fester klistremerker med slagord over noen t-skjorter. Slagord om urettferdighet. Om utnytting av arbeidere i den tredje verden. På den andre siden av jorden lever Reena, en 12 år gammel jente som har sydd akkurat disse t-skjortene, på en fabrikk i Bangladesh. Verdensredderne handler om mennesker som lever på bunnen av samfunnet, og om en gruppe norske ungdommer som vil gjøre noe med det.Les mer om boka her. Lyst til å gjøre en forskjell? Lyst til å forandre noe? Kontakt Verdensredderne. www.verdensredderne.blogspot.com

Slagord om urettferdighet. Om utnytting av arbeidere i den tredje verden. Verdensredderne-Simon stranger.

Denne ble kåret til en av de ti beste ungdomsbøkene i 2012, med kommentarer som: "Verdensredderne - roman" av Simon Stranger - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Kjøp Verdensredderne fra Cappelendamm Emilie er 17 år og opptatt av gutter og mote.

RELATERTE BØKER