Tirsdagsdamene

Tirsdagsdamene - Monika Peetz | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monika Peetz
DIMENSJON
12,27 MB
FILNAVN
Tirsdagsdamene.pdf
ISBN
8525908333982

BESKRIVELSE

Tredje bok i den bestselgende serien om Tirsdagsdamene av Monika Peetz.Tre uker før åpningen av sitt nye Bed&Breakfast må Kike innse: Dette fikser hun ikke alene. Gjesterommene ser fremdeles ut som om de er bomba, og i bedene hvor de biodynamiske grønnsakene til gjestene skal vokse, hersker gapende tomhet.Her foreligger kun én mulighet: Tirsdagsdamegjengen. I stedet for en feiende flott åpningsfest, ankommer damene nå for å brette opp ermene og gå løs på elendigheten. Alle bringer naturligvis med seg biter av sin egen hverdag. Bortsett fra Caroline, hun har for sikkerhets skyld en mann på slep?

Hver første tirsdag i måneden treffes de fem damene i sin franske yndlingsrestaurant, og en gang i året hygger de seg med en felles weekendtur. Kjøp Tirsdagsdamene fra Bokklubber Fem venninner på pilegrimsferd. En henrivende og til tider komisk roman om en reise som forandrer alt.

. Nå skal alt bli annerledes: Kiki er lut lei av dårlig luft, den evige jakten på en parkeringsplass og bråket fra byggeplassen rett utenfor leiligheten.

RELATERTE BØKER