Språkutvikling i førskolealder

Språkutvikling i førskolealder - Monica Westerlund | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica Westerlund
DIMENSJON
5,62 MB
FILNAVN
Språkutvikling i førskolealder.pdf
ISBN
5321295057126

BESKRIVELSE

Boken henvender seg deg som vil vite mer om barns språkutvikling, og hva man kan gjøre for å stimulere denne utviklingen. Førskolelærere og andre som arbeider med barn, men også foreldre og besteforeldre har alle glede og nytte av å lese om barns språkutvikling fra spedbarnsalder til skolestart. Gjennom mange hverdagseksempler beskriver forfatteren hvordan språket utvikles fra spedbarnets situasjonsbetingede kommunikasjon til artikulasjon, begrepsdanning og avanserte setningsstrukturer. Her behandles alt fra motorikkens betydning til lekens, fortellerens, bøkenes og dataspillenes virkning på språkutviklingen. Boken gir mange tips til praktiske øvinger og forslag til fordypningslitteratur.

Kjøp Tidlig språkutvikling hos norske... Kristian E.

Universalt og genetisk programmert, men avhengig av stimulering for å lære. I litteratur om barnets språkutvikling blir kulturelle og sosiale kontekster ansett for å ha stor betydning i utviklingen av barnets språk (Vygotsky 1979).

RELATERTE BØKER