Mordet på Lincoln

Mordet på Lincoln - Bill O'Reilly, Martin Dugard | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bill O'Reilly, Martin Dugard
DIMENSJON
9,18 MB
FILNAVN
Mordet på Lincoln.pdf
ISBN
3743928555754

BESKRIVELSE

Abraham Lincoln var den første amerikanske presidenten som ble myrdet. Han rangeres av mange historikere som USAs mest betydningsfulle president ved siden av George Washington. Drapet fant sted for 150 år siden, i påsken 1865, rett etter at Den amerikanske borgerkrigen var slutt og Lincoln hadde maktet å hindre total splittelse av den unge nasjonen. Lincoln hygget seg sammen med sin kone på Ford`s Theatre i Washington, da skuddet falt. Presidenten lå blødende igjen. Drapsmannen flyktet. Midt under feiringen av at borgerkrigen var slutt, fikk amerikanerne den sjokkerende nyheten: Presidenten er død! Denne spennende boken er en bestselger i USA med et salg hittil på nesten to millioner eksemplarer.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Mordet på Lincoln av Bill O'Reilly, Martin Dugard (ISBN 9788292870969) hos Adlibris.com.

Willy Dahl og andre har antydet at boken kan være verdens første detektivfortelling.. Dette er Hansens eneste fullt utviklede kriminalroman, men i årene før den kom ut skrev han en rekke ... MORDET PÅ ABRAHAM LINCOLN.

RELATERTE BØKER