Livsmot, trivsel og fellesskap blant eldre personer med innvandrerbakgrunn

Livsmot, trivsel og fellesskap blant eldre personer med innvandrerbakgrunn - Vigdis Hegna Myrvang, Kirsten Thorsen, Reidun Ingebretsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Hegna Myrvang, Kirsten Thorsen, Reidun Ingebretsen
DIMENSJON
4,65 MB
FILNAVN
Livsmot, trivsel og fellesskap blant eldre personer med innvandrerbakgrunn.pdf
ISBN
7787963925995

BESKRIVELSE

Det blir stadig flere mennesker i Norge som har vokst opp i andre land. Den norske befolkningen er preget av mangfold. Mange innvandrere har vært i landet lenge, og det blir etter hvert også stadig flere middelaldrende og eldre innvandrere. Målgruppen for temaheftet er ansatte i den kommunale helse- og omsorgstjenesten som gir tjenester til eldre med innvandrerbakgrunn. Temaheftet vil kunne brukes i kombinasjon med øvrige opplæringstiltak for ansatte, slik som Demensomsorgens ABC og Eldreomsorgens ABC.

Den norske befolkningen er preget av mangfold. Mange innvandrere har vært i landet lenge, og det blir etter hvert også stadig flere middelaldrende og eldre innvandrere.

Kjøp boken Livsmot, trivsel og fellesskap blant eldre personer med innvandrerbakgrunn av Vigdis Hegna Myrvang, Kirsten Thorsen, Reidun Ingebretsen (ISBN 9788280612588) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER