Kysse spor

Kysse spor Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,28 MB
FILNAVN
Kysse spor.pdf
ISBN
7207571505760

BESKRIVELSE

Som sjelesørgere og veivisere til Gud er den tidlige kristne kirkens fedre og mødre høyst levende. Hvordan talte de om Gud? Hva var det som fikk hjertet til å gløde og tanken til å svimle hos dem som lyttet til dem? Peter Halldorf har samlet et utvalg tekster, tenkt for daglig lesning gjennom et år. Tekstene egner seg best til langsom og meditativ lesning.

I denne boka blir du kjend med Fritz som vil hjelpa dyra i Afrika, Dunja som lærer bestefar å lesa, Ingrid som er så forelska og Mikkel som ikkje likar at broren er forelska. Erna Osland serverer åtte flotte historier med ord og bokstavar i sentrum. Det er ikke viktig å kysse så ofte som mulig, men å gjøre det når vi har lyst.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Hvordan skal du kysse på, eller bli kysset av, din utkårede uten at det setter fargede spor? VG har testet kyssbarheten til 12 lebestifter. Å kysse er en kunst, og langt ifra alle behersker det like bra. Vi forteller deg hvordan du blir en god kysser. Livet i klassen er som en berg- og dalbane av kjærlighet, vennskap og samhold.

RELATERTE BØKER