Fandens Friller: Heksene Ved Domenfjell

Fandens Friller: Heksene Ved Domenfjell - June Sommer Strask | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
June Sommer Strask
DIMENSJON
10,38 MB
FILNAVN
Fandens Friller: Heksene Ved Domenfjell.pdf
ISBN
9403060053662

BESKRIVELSE

Norgeshistoriens st rste og mest brutale trolldomsprosess skjedde i Vard . Utl st av religi s fanatisme og sosial uro i 1600-tallets ChristianiaH sten 1662 i Vard , lengst nord og st i Norge. Et h yl rd ektepar fra Christiania, Anna og Ambrosius Rhodius er nylig ankommet ya, d mt rel se for korrupsjonsanklager og forvist til Vard p ubestemt tid.Folket i Vard har levd med heksebrenning i mange ti r av forskjellige grunner. N ker intensiteten i heksejakten. Elli Jonsdatter og tretti andre kvinner blir 'pr vd p vannet' og torturert til de tilst r at de er trollhekser. Den h ygravide Margareta Jacobsdatter ber for seg og sitt uf dte barn. - Du er med en djevel og ikke med barn, sier Anna Rhodius til henne. Elli kjemper for bli fri fra anklagen om trolldom, men n r ogs ektemannen snur seg mot henne blir det s rlig vanskelig.

Retrouvez Fandens friller: Heksene ved Domenfjell et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion Inger Karin Olsen er på Facebook.

August 2, 2019 · Du kan også bestille boka ved å sende melding. Du kan også bestille boka ved å sende melding.

RELATERTE BØKER