Edvard Rubikons mysterier; Kong Grimms hevn

Edvard Rubikons mysterier; Kong Grimms hevn - Aleksander Kirkwood Brown | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aleksander Kirkwood Brown
DIMENSJON
4,21 MB
FILNAVN
Edvard Rubikons mysterier; Kong Grimms hevn.pdf
ISBN
4088125568367

BESKRIVELSE

Edwards pappa jobber på Grimsrud festning, der de nylig har avdekket en gravkrypt. Men før de fikk åpnet graven, begynte festningen å rase sammen, og festningen må stenges. Edward og Kasper skjønner at det er noe overnaturlig som ligger bak, og oppsøker festningen i nattas mulm og mørke. I krypten venter spøkelse av kong Grimm, som planlegger å vekke sin gamle hær, for å fullføre det han aldri klarte i live - å ta over Grimsrud.Edward Rubikon er etterforsker av overnaturlige hendelser. Bestevennen hans heter Kasper, og sammen løser de mysterier. Mer tull enn grøss, mer moro enn skummelt, men likevel forferdelig spennende bok i grenseland mellom tegneserie og bildebok.

Han liker ting som monster og mysterier. Boken er illustrert av Andreas Iversen, og den ble gitt ut i 2016 og har 109 sider.

1. Kong Grimms hevn ; Medansvarlig: Iversen, Andreas; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: BRO; År: 2016; Noter: Utgitt i samarbeid med Leser søker bok Faren til Edward jobber på Grimsrud festning.

RELATERTE BØKER