Dverger på kjempers skuldre

Dverger på kjempers skuldre - Karl Gervin | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karl Gervin
DIMENSJON
4,28 MB
FILNAVN
Dverger på kjempers skuldre.pdf
ISBN
7981163668788

BESKRIVELSE

I denne ambisiøse boken inviterer forfatteren til en idéhistorisk reise gjennom Europa, fra Jesu Bergpreken til pave Benedikt 16. Det er en ferd gjennom indre rom og ytre landskap, en ferd i kirkens lange og brede tradisjon.Underveis er vi som dverger på kjempers skuldre, sier Bernard av Chartres. Vi kan se mer og på lengre avstand, fordi vi løftes høyt og bæres av våre forgjengere. Mange store spørsmål har fulgt troen gjennom hele dens historie. I dag utfordres dessuten kristendommen fra mange kanter. Denne boken vil være en ABC i dette landskapet.

Hovedbøkene sendes alltid portofritt. Dverger på kjempers skuldre. Karl Gervin.

Vi skal gå opp veiene til en religion som er rastløs, ... Bokomtaler. Dverger på kjempers skuldre - Fra kristendommens idéhistorie Pax 2013 297 sider, 369 kr.

RELATERTE BØKER