Byens spor

Byens spor - Lars Saabye Christensen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
5,5 MB
FILNAVN
Byens spor.pdf
ISBN
3946630956882

BESKRIVELSE

Hva hører vi når vi lytter til byens lyder? Hvilke spor etterlater den i oss? Hvem er det i andre enden når det ringer?Sentralt i Byens spor står Maj Kristoffersen, hennes skjebne er tett vevd sammen med byen og gatene hun lever i: Men like mye menneskene hun deler byen med, først og fremst barna, Jesper og Stine. Kvinnene i Røde Kors som utgjorde Fagerborgs usynlige sosiale ryggrad. Barna er blitt voksne og tidene forandrer seg. Håp og drømmer får brynt seg på en verden som ikke lenger går på skinner. Voksesmertene preger dem alle når nye dører åpner seg og de gamle lukker seg.Lars Saabye Christensen har lagt øret inntil byens konkylie og lyttet til dens spor. Med finstemt følsomhet avlytter han hver enkelt rille. Han ser lyset kaste skygger den ene veien når solen går ned over byen som en gang var, og den andre veien når solen står opp over en by som våkner til en ny tid. Uvegerlig reiser spørsmålet seg: Hvem er vi som bor i denne byen, dette landet og denne tiden - og hvem vi vil være?Medrivende, storslått og tankevekkende avslutning på trilogien Byens spor.Første bok Byens spor - Ewald og MajAndre bok Byens spor - MajTredje bok Byens spor - Skyggeboken

Kvinnene i Røde Kors som utgjorde Fagerborgs usynlige sosiale ryggrad. Barna er blitt voksne og tidene forandrer seg.

Serie: Byens spor 1 - Oslo er mitt litterære landskap; Om forfatteren; Utdrag (pdf) Anmeldelser Det er ingen som kan skildre Oslo i så sødmefylt vakre ordelag som Lars Saabye Christensen. Byens spor tegner til å bli nok en romansyklus av beste Saabye-merke. Andre bind i Lars Saabye Christensens trilogi Byens spor; en herlig fortsettelse på historien om Oslo i etterkrigstiden og dens beboere.Dette er Lars Saabye Christensen på sitt beste! I andre bind, Byens spor - Maj, fortsetter historien om Oslo i etterkrigstiden og dens beboere - i stilen , tiden og rommet hvor Lars Saabye Christensen er som aller best. Pris: 294,-.

RELATERTE BØKER