Sosiale medier i all offentlighet

Sosiale medier i all offentlighet - Petter Bae Brandtzæg, Lars Gillund, Arne Krokan, Øyvind Kvalnes, Alf Tore Meling, Jon Wessel-Aas | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter Bae Brandtzæg, Lars Gillund, Arne Krokan, Øyvind Kvalnes, Alf Tore Meling, Jon Wessel-Aas
DIMENSJON
8,1 MB
FILNAVN
Sosiale medier i all offentlighet.pdf
ISBN
3823534320848

BESKRIVELSE

Kan sosiale medier være nøkkelen til effektivisering av offentlige tjenester og forvaltning, styrke lokaldemokratiet og gi oss et mer transparent samfunn? Eller bidrar de bare til lovbrudd, merarbeid og økt tidsbruk i forvaltningen? Hvilke etiske utfordringer og dilemmaer oppstår når det offentlige tar i bruk sosiale medier? Våre kommunikasjonsvaner er i ferd med å endres og de aller fleste offentlige virksomheter kjenner forventninger fra innbyggerne, media og næringsliv når det gjelder deltakelse i sosiale medier. Flere statlige og kommunale virksomheter har tatt i bruk sosiale medier, men få har klare formeninger om hva dette egentlig handler om, og hva sosiale medier kan brukes til. I denne boken drøftes etiske og juridiske problemstillinger ved deltakelse i sosiale medier samt praktiske eksempler på hvilken nytteverdi offentlig sektor kan ha ved å ta i bruk de nye mediene.

Boka, med undertittelen "lytte, dele, delta" tar opp ulike muligheter og utfordringer for det offentlige i sosiale medier. Likevel er det skrevet lite om jus og sosiale medier i norsk sammenheng. Bokens målgruppe er offentlige og private virksomheter, ansatte i offentlige og private virksomheter og andre brukere av sosiale medier.Jon Wessel-Aas er partner i advokatfirmaet Bing Hodneland og er i tillegg daglig leder i Den internasjonale juristkommisjon, norsk avdeling. Sosiale medier i all offentlighet lytte, dele, delta.

Åpen kommune. Dette er en bok om sosiale medier fra Kommuneforlaget og med en målgruppe i offentlig sektor, særlig i kommunene. Sosiale og digitale medier som målrettet del av den offentlige kommunikasjonsmiksen.

RELATERTE BØKER