Rabarbrias perle

Rabarbrias perle - Ole André Sivertsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole André Sivertsen
DIMENSJON
8,91 MB
FILNAVN
Rabarbrias perle.pdf
ISBN
3121920803148

BESKRIVELSE

Følg Nora og kaptein Skrekk på et nytt og spennende eventyr! I "Rabarbrias perle", bok 2 i serien "På eventyr med kaptein Skrekk", drar Nora tilbake til sjørøvertiden for å besøke kaptein Skrekk. Men ingenting blir slik hun hadde tenkt. Kaptein Skrekk er tatt til fange av den onde kong Aubergine av Rabarbria. Nora hjelper ham å flykte og sammen drar de tilbake til Kokosøya for å finne «verdens største skatt». Det viser seg at Kokosøya har mange hemmeligheter, og Nora og kaptein Skrekk må igjen overliste den ufyselige Bleiebanden. Heldigvis er Nora en smart og tøff jente, og alt kan skje når hun og den sprø kaptein Skrekk drar på ville eventyr.

Kaptein Skrekk er tatt til fange av den onde kong Aubergine av Rabarbria. I "Rabarbrias perle", bok 2 i serien "På eventyr med kaptein Skrekk", drar Nora tilbake til sjørøvertiden for å besøke kaptein Skrekk. Men ingenting blir slik hun hadde tenkt.

Men ingenting blir slik hun hadde tenkt.Kaptein Skrekk er tatt til fange av den onde kong Aubergine av Rabarbria. Oskar forteller om serien «På eventyr med Kaptein Skrekk» og intervjuer karakterene du møter i bøkene. I denne episoden får du høre 1.

RELATERTE BØKER