Nærvær

Nærvær Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,61 MB
FILNAVN
Nærvær.pdf
ISBN
5308413796787

BESKRIVELSE

Denne boken tar opp en rekke problemstillinger som befinner seg i skjæringspunktet mellom mindfulness og kristen meditasjon. Den inneholder både artikler som gir en oversikt over meditasjon og mindfulness i Norge, og artikler som presenterer mer detaljerte analyser av fenomener som mindfulness, Christfulness, Jesusbønnen og sentrerende bønn.

Online meditasjonskurs og veiledning med lege og psykolog. Vi fødes i relasjon, vi skades i relasjon og vi blir helet i relasjon. Derfor er det avgjørende at vi øver nærvær i våre relasjoner.

418 av 2 648 restauranter i København. Nærvær ble før treningen opplevd som et relasjonelt fenomen som, utfoldet innen visse rammer og hensyn karakteriseres av nærhet og innlevelse ut fra det å kjenne seg igjen i den andre i en verden vi deler. Fortellingene handlet om det Martinsen beskriver som «å se med hjertets øye». Digitalt lederskap - digitalt nærvær.

RELATERTE BØKER