Min søsters grav

Min søsters grav - Robert Dugoni | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Dugoni
DIMENSJON
6,97 MB
FILNAVN
Min søsters grav.pdf
ISBN
2095973463587

BESKRIVELSE

Tracy Crosswhite #1 En internasjonal bestselger. En New York Times, Wall Street Journal og #1 Amazon bestselger. Månedens bok på Amazon i november 2014. I tjue år har Tracy Crosswhite stilt spørsmål ved etterforskningen av søsteren Sarahs forsvinning og den påfølgende rettssaken. Hun tror ikke at Edmund House - en tidligere straffet voldtektsmann og mannen som ble dømt for drapet på Sarah - er den skyldige. Saken motiverer Tracy til å jobbe for å opprettholde lov og rettferdighet, og hun blir etterforsker i Seattle-politiet og vier livet til å oppklare drapssaker. Da Sarahs levninger til slutt blir funnet i nærheten av hjembyen deres, nord i Cascade-fjellene i delstaten Washington, er Tracy fast bestemt på å finne svarene hun har lett etter. Men i letingen etter den virkelige drapsmannen avdekker hun mørke, gamle hemmeligheter som kommer til å forandre hennes forhold til fortiden for alltid - og åpne døren til en dødelig fare.

I tjue år har Tracy Crosswhite stilt spørsmål ved etterforskningen av søsteren Sarahs forsvinning og den påfølgende rettssaken. Kjøp Min søsters grav fra Bokklubber Tracy Crosswhite #1 En internasjonal bestselger. En New York Times, Wall Street Journal og #1 Amazon bestselger.

I tjue år har Tracy Crosswhite stilt spørsmål ved etterforskningen av søsteren Sarahs forsvinning og den påfølgende rettssaken. Min søsters grav Robert Dugoni Forlag: Gursli Berg Original tittel: My sister's grave Sendt til meg av forlaget Dette er en krim som foregår i en liten by utenfor Seattle. Trace Crosswhite jobber som politi og etterforsker og kommer tilbake til hjembygda når det blir gjort et likfunn i skogen.

RELATERTE BØKER