Malvin og Ella

Malvin og Ella - Kari Grossmann | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Grossmann
DIMENSJON
3,3 MB
FILNAVN
Malvin og Ella.pdf
ISBN
2046506693010

BESKRIVELSE

Malvin i knipe.Malvin gleder seg til å være med Ella hjem. ? Du skal få låne alle lekene mine, har Ella sagt. Men hva skal Malvin gjøre når Ella bare bestemmer alt og glemmer det hun har lovet?Den fjerde fortellingen om Malvin handler om vennskap og om å bestemme leken ? sammen. Kari Grossmann er kjent for å skrive om det hverdagsnære, og forteller om det gjenkjennelige med et glimt i øyet. Hun er en folkekjær bildebokforfatter og ble i 2010 tildelt Grafills klassikerpris for sitt arbeid.

Se flere bøker fra Kari Grossmann. Nyskapningsparken, Thormøhlensgate 51, 5006 Bergen E-post: [email protected] Lesemeister © 2019. All rights reserved. Malvin og Ella (Innbundet) av forfatter Kari Grossmann.

Malvin er på besøk hos Ella. Han vil leke med dinosaurene og supermanntrøya ... Malvin i knipe.

RELATERTE BØKER