Lille frøken Prinsesse

Lille frøken Prinsesse - Roger Hargreaves | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roger Hargreaves
DIMENSJON
6,29 MB
FILNAVN
Lille frøken Prinsesse.pdf
ISBN
9411277626722

BESKRIVELSE

Lille Frøken Prinsesse bor i et stort slott med gartner, kokk og vaskehjelp. Hun trenger ikke gjøre noenting. Men Lille Prinsesse vil gjerne hjelpe. Da vennen hennes Herr Dumpidump er så uheldig å brekke foten, bestemmer hun seg for å gjøre nettopp det. Hjelpe til. Men det er ikke så lett å vite hvordan ting skal gjøres når man aldri har gjort det før. De klassiske bøkene om «Lille Frøken» og «Lille Herr Mann» er solgt i over 100 millioner eksemplarer og er oversatt til 30 språk. Hver av de ikoniske karakterene har sin særegne egenskap. Her møter du alle menneskets særtrekk, både gode og dårlige, alltid fortalt på en herlig overdreven og humoristisk måte. Boken er trykket i et lite hendig format (14,5 x 13,5 cm) med stive permer. Perfekt for små fingre å bla i.

Men det er ikke så lett å vite hvordan ting skal gjøres når man aldri har gjort det før. De klassiske bøkene om ... Lille Prinsesse.

Mette er ny daglig leder mens Pål er ny styreformann. Lille Prinsesse blir kjempeglad når grandonkel Walters shetlandsponni Pontus kommer på besøk, men så oppdager hun hvor sta han er. Vil prinsessen lære seg hemmeligheten bak å temme Pontus, eller vil resten av husstanden sende ham hjem? Kjøp Lille frøken Trøbbel fra Bokklubber «Der kommer trøbbel,» bruker folk å si når Lille Frøken Trøbbel kommer gående.

RELATERTE BØKER